Xiaomi Mi 5 Dah Ready Untuk Android Oreo MIUI Global Beta ROM 0 121

Xiaomi sekarang dok busy lepaskan kemas kini Android Oreo untuk peranti dorang. Haritu Xiaomi Mi 6 dah dapat muat turun kemas kini versi terbaru dan sekarang giliran pemilik Xiaomi Mi 5 pulak, korang dah ready belum?

Lek dulu, sebelum korang proceed dengan muat turun kemas kini ini, terdapat beberapa perkara yang perlu korang tahu. Ini adalah versi beta, jadi ianya tidak stabil sepenuhnya, mungkin ada bug di sana-sini. Lagi satu, untuk memasang kemas kini beta ini, korang perlu unlock bootloader dan flash TWRP, lepas tu barulah korang boleh install kemas kini melalui TWRP.

Bagi pemilik Xiaomi Mi 5 yang nak try versi terbaru ni, bolehlah pergi ke bahagian muat turun ini.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend