Xiaomi Malaysia Anjur Promosi #ShopOnlineWithMi Pada 20 April 2020 Untuk Tempoh Terhad Comments Off on Xiaomi Malaysia Anjur Promosi #ShopOnlineWithMi Pada 20 April 2020 Untuk Tempoh Terhad

Hari ini Xiaomi Malaysia telah mengumumkan akan menganjurkan promosi jualan #ShopOnlineWithMi melalui penstriman langsung yang akan dianjurkan esok (20 April 2020) untuk tempoh terhad, iaitu bermula jam 2 petang hingga 3.30 petang.

Penstriman langsung yang akan dianjurkan melalui dua saluran berbeza iaitu Facebook Xiaomi Malaysia dan Lazada Xiaomi Flagship Store, Xiaomi akan menawarkan promosi untuk telefon pintar dan juga produk IoT keluarannya.

  • Promosi telefon pintar Xiaomi

Ketika penstriman langsung dibuat, Xiaomi Malaysia akan menawarkan kod baucar istimewa tempoh terhad bagi membolehkan pelanggan menggunakannya untuk memiliki pelbagai produk menarik yang ditawarkan sepanjang tempoh 1 jam 30 minit itu.

  • Promosi produk IoT Xiaomi

Menariknya Xiaomi Malaysia turut menawarkan Pembelian-dengan-Pembelian (PWP) dan juga hadiah percuma untuk produk terpilih sepanjang promosi penstriman langsung itu diadakan, seperti berikut:

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend