Tambah Nilai Kredit Celcom Xpax Untuk Peluang Memenangi 1 Juta Hadiah Menarik – 14 Feb Hingga 30 April 2019 Comments Off on Tambah Nilai Kredit Celcom Xpax Untuk Peluang Memenangi 1 Juta Hadiah Menarik – 14 Feb Hingga 30 April 2019

Bermula 14 Februari hingga 30 April 2019 nanti, Celcom Xpax akan menawarkan peluang untuk merebut 1 juta hadiah menarik untuk pelanggan prabayarnya. Promosi hebat ini telah membuktikan komitmen Celcom dalam memperkaya gaya hidup dan pengalaman pelanggan dengan kempen ‘Spin To Win’.

Pelanggan Xpax yang baru atau sedia ada boleh bermain aktiviti ‘Putar dan Menang’ menggunakan aplikasi Celcom Life untuk memenangi pelbagai hadiah seperti Samsung Galaxy Note 9, kredit e-dompet Boost bernilai RM50, tiket wayang GSC, data Internet percuma, dan juga baucar tunai 11street bernilai RM10.

Pelanggan yang membeli pelan Internet mingguan Xpax bernilai RM10 dan RM19 akan menerima satu peluang untuk memutar, manakala pelanggan yang membeli pelan Internet bulanan Xpax bernilai RM30, RM50, dan RM79 pula akan memperolehi empat peluang.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend