Samsung Tawar Baucar Petrol Bernilai RM500 Dan Hadiah Percuma Sehingga RM810 Untuk Pembelian TV Terpilih Comments Off on Samsung Tawar Baucar Petrol Bernilai RM500 Dan Hadiah Percuma Sehingga RM810 Untuk Pembelian TV Terpilih

Sempena menyambut Hari Kemerdekaan yang bakal tiba, Samsung Malaysia telah mengadakan promosi dimana mereka menawarkan hadiah-hadiah menarik kepada para pelanggan antaranya baucar petrol bernilai RM500, rebat tunai dan peralatan elektrik rumah secara percuma bernilai RM810.

Jika anda bercadang untuk menambah baik ruang tamu di rumah, Samsung menawarkan televisyen dengan paparan berkuliti pada harga yang berpatutan. Televisyen yang dipamerkan pula ialah yang terbaharu daripada barisan model tahun 2018.

Promosi ini juga adalah peluang kepada mereka di luar sana untuk mendapatkan produk tanpa sebarang cukai GST yang kita sedia maklum telah diturunkan kepada kosong peratus dalam masa sama sebelum dikenakan cukai SST bermula bulan September ini. Untuk maklumat lanjut mengenai promosi anda boleh layari Samsung Malaysia hari ini.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend