Promosi ‘HONORaya’ Tawar Hadiah Percuma Melalui Pembelian Model Honor Terpilih – 1 Mei Hingga 9 Jun Comments Off on Promosi ‘HONORaya’ Tawar Hadiah Percuma Melalui Pembelian Model Honor Terpilih – 1 Mei Hingga 9 Jun

Sempena musim perayaan Hari Raya, Honor Malaysia telah meraikan peminatnya dengan menganjurkan promosi selama sebulan yang bermula daripada 1 Mei hingga 9 Jun 2019 nanti. Sepanjang tempoh promosi berlangsung, setiap pembelian telefon pintar terpilih yang dibeli di Honor Experience Store dan wakil penjual yang sah akan turut menerima pelbagai hadiah percuma.

Hadiah percuma dengan setiap pembelian peranti Honor:

Pembeli yang membuat belian peranti Honor yang disenaraikan seperti di atas dalam tempoh promosi akan turut berpeluang untuk memenangi barangan edisi terhad Honor X Moschino dan juga telefon pintar mercu daripada Honor iaitu Honor 20 dan juga Honor View20. Untuk menjadi yang bertuah, anda hanya perlu mengikut langkah mudah berikut:

Selain Honor Experience Store di seluruh negara, promosi ini turut boleh dinikmati di wakil penjual Honor yang sah di seluruh negara seperti berikut:

Posted by HONOR Malaysia on Selasa, 30 April 2019

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend