Pembelian Model Terpilih OPPO Dengan Teknologi VOOC/SuperVOOC Akan Menerima Bekas Minuman Eksklusif Secara Percuma Comments Off on Pembelian Model Terpilih OPPO Dengan Teknologi VOOC/SuperVOOC Akan Menerima Bekas Minuman Eksklusif Secara Percuma

Bersempena musim perayaan Krismas ini, OPPO Malaysia telah menawarkan promosi yang akan berlangsung daripada 19 Disember 2018 ini hingga 2 Januari 2019 nanti.

Sepanjang tempoh promosi ini, pelanggan yang membuat pembelian model terpilih OPPO yang menyokong teknologi pengecasan pantas VOOC ataupun SuperVOOC Flash Charge seperti OPPO R17 Pro, OPPO F9, OPPO Find X ataupun OPPO R15 Pro akan turut menerima bekas minuman eksklusif.

OPPO Malaysia Umum Penurunan Harga Jualan OPPO F9, Kini Hanya RM1199

Sebagai tambahan untuk pelanggan Celcom, setiap pembelian OPPO R17 Pro di kedai Celcom akan turut menerima Neo Smartwatch bernilai RM389 secara percuma. Celcom kini menawarkan OPPO R17 Pro melalui pelan EasyPhone yang boleh dimiliki pada harga istimewa RM111/sebulan + First Platinum Plus 188.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan bekas minuman eksklusif ini, anda boleh memilikinya secara dalam ataupun luar talian melalui saluran berikut:

Luar talian:

Dalam talian:

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend