Miliki UGREEN True Wireless Stereo Earphones Pada Harga Serendah RM102 Untuk Tempoh Terhad Comments Off on Miliki UGREEN True Wireless Stereo Earphones Pada Harga Serendah RM102 Untuk Tempoh Terhad

UGREEN sememangnya terkenal sebagai satu pengeluar aksesori popular kerana ia menawarkan pelbagai produk berkualiti pada harga yang sangat kompetitif. Sebelum ini UGREEN telah hadir dengan pelbagai produk pengecasan seperti kabel, palam kuasa dan juga Power Bank dengan sokongan teknologi pengecasan pantas.

This slideshow requires JavaScript.

Menariknya kini UGREEN telah memperluaskan lagi pilihan produknya dengan pelancaran UGREEN True Wireless Stereo Earphones yang merupakan aksesori TWS (True Wireless Speaker) terbaharu di pasaran. Hadir dengan sokongan sambungan Bluetooth 5.0, ia turut menyokong kawalan sentuhan, dan juga ketahanan pengoperasian sehingga 3 jam atau sehingga 18 jam dengan sarung pengecas.

Spesifikasi:

  • Model CM338
  • Bluetooth 5.0
  • Jarak sambungan 10 meter
  • 30mAh (setiap earphone) / 480mAh (sarung pengecas)
  • 3.5g setiap earphone
  • Fungsi kawalan jenis sentuhan

Untuk tempoh terhad sempena pelancaran UGREEN True Wireless Stereo Earphones, anda kini boleh memilikinya pada harga yang lebih berbaloi melalui kod baucar di Lazada dan juga Shopee yang sah sehingga hujung bulan Januari 2020 ini sahaja.

Pakej pembelian UGREEN True Wireless Stereo

Beli UGREEN True Wireless Stereo dengan diskaun menarik, eksklusif hanya di:

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend