Miliki Telefon Pintar Vivo Dengan Pelan Pascabayar Digi Untuk Peluang Memenangi Perodua Axia Atau Vivo V15 Blossom Pink Comments Off on Miliki Telefon Pintar Vivo Dengan Pelan Pascabayar Digi Untuk Peluang Memenangi Perodua Axia Atau Vivo V15 Blossom Pink

Bermula 16 Mei hingga 14 Julai 2019, Vivo Malaysia telah menganjurkan peraduan ‘Raya Osem’ yang menjanjikan peluang untuk anda memenangi hadiah utama berupa Perodua Axia, ataupun edisi terhad Vivo V15 Blossom Pink yang ditandatangani oleh Dato’ Siti Nurhaliza.

Untuk menyertai peraduan ini, anda perlu membuat belian mana-mana model telefon pintar Vivo dengan pelan pascabayar daripada Digi, dalam tempoh yang dinyatakan.

Digi kini telahpun menawarkan pelan pascabayar bersama-sama dengan model Vivo Y93, yang boleh dimiliki pada harga RM199 dengan pendaftaran pelan pascabayar Digi RM58. Vivo Y93 menawarkan paparan skrin berukuran 6.22 inci Halo FullView Display, dwi kamera 13MP + 2MP, kamera depan 8MP, 3GB + 32GB dan juga bateri berkapasiti 4030 mAh.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend