Langgan Peranti Pascabayar Xpax, Jawab Soalan Mudah Serta Slogan Untuk Memenangi Tiket TWICELAND ZONE 2: Fantasy Park Comments Off on Langgan Peranti Pascabayar Xpax, Jawab Soalan Mudah Serta Slogan Untuk Memenangi Tiket TWICELAND ZONE 2: Fantasy Park

Mungkin ada di antara anda di luar sana sangat meminati kumpulan gadis terhangat dari Korea Selatan iaitu TWICE, tetapi kecewa kerana tiket konsert yang sudah habis terjual. Usah risau kerana kini Xpax menawarkan tiket VIP untuk anda memenangi tiket TWICELAND ZONE 2: Fantasy Park yang akan berlangsung pada 28 Julai 2018 (Sabtu), 8.30 malam di Stadium Malawati, Shah Alam.

Eksklusif untuk pelanggan Xpax, tiket Zon Xpax (Fantasy Zone) ini akan turut memberi peluang eksklusif untuk sesi ‘Hi-Touch’ bersama-sama ahli kumpulan TWICE semasa konsert. Bagi mendapatkan tiket percuma Xtraordinary ini, anda hanya perlu melanggan pelan Peranti Pascabayar Xpax (umur 25 tahun ke bawah sahaja). Anda juga dikehendaki untuk menjawab soalan mudah serta melengkapkan slogan mengenai TWICE.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend