Koleksi Hasil Gambar Di Dalam Air Yang Diambil Menggunakan Huawei P30 Pro Dengan ‘Snorkeling Case’ Comments Off on Koleksi Hasil Gambar Di Dalam Air Yang Diambil Menggunakan Huawei P30 Pro Dengan ‘Snorkeling Case’

Sebagaimana yang anda ketahui, Huawei P30 Pro yang hadir dengan sokongan empat kamera LEICA menjanjikan keupayaan zum yang sukar ditandingi oleh mana-mana peranti lain di pasaran.

Ternyata keupayaan penggambaran Huawei P30 Pro ternyata bukan setakat zum sahaja, kerana pemilik Huawei P30 Pro dari Malaysia iaitu Eric Lee dilihat telah berkongsi kehebatan penggambaran peranti ini di dalam air dengan menggunakan snorkeling case yang diberikan secara percuma.

Berikut adalah hasil gambar yang dikongsikan melalui akaun Facebook peribadi milik Eric Lee:

*klik gambar untuk besarkan

Promosi tempoh terhad ‘Huawei Online Official Store 5th Birthday Celebration’: 

Sekiranya anda bercadang untuk memiliki Huawei P30 Pro, ini merupakan masa yang terbaik kerana bermula 24 April hingga 30 April 2019, Huawei Malaysia telah mengadakan promosi hebat bersempena ulang tahun ke-5 Huawei Online Official Store. Sepanjang tempoh promosi, pembelian Huawei P30 Pro akan turut menerima snorkeling case dan juga pengecas di dalam kereta secara percuma.

Kredit gambar: facebook.com/leeghpkb

Baca juga:

Nikmati Diskaun Sehingga 80% Sempena Ulang Tahun Ke-5 ‘Huawei Online Official Store’ – 22 Hingga 12 Mei 2019

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend