Dapatkan Pelindung Skrin Dan Kos Pemasangan Alat Ganti Percuma Sempena HUAWEI Service Day – 14 Dan 15 Februari 2020 Comments Off on Dapatkan Pelindung Skrin Dan Kos Pemasangan Alat Ganti Percuma Sempena HUAWEI Service Day – 14 Dan 15 Februari 2020

Sebagaimana yang kita sedia maklum, HUAWEI Service Day akan dianjurkan pada hari Jumaat dan Sabtu pertama pada setiap bulan. Namun begitu HUAWEI terpaksa menunda aktiviti HUAWEI Service Day pada bulan awal bulan ini berikutan perayaan Thaipusam yang disambut pada 8 Februari 2020.

Jadi bagi anda yang bercadang untuk menghantar peranti HUAWEI untuk dibaiki di pusat servis HUAWEI, 14 dan 15 Februari (Jumaat dan Sabtu) ini merupakan hari yang terbaik untuk berbuat demikian kerana HUAWEI Service Day akan dianjurkan pada tarikh tersebut.

Sepanjang tempoh tersebut, pelanggan yang berkunjung ke pusat servis terpilih di seluruh negara akan menikmati kos pemasangan alat ganti secara percuma untuk peranti yang tidak lagi memiliki jaminan waranti.

Selain itu, pengguna juga akan menerima pelindung skrin dengan pemasangan secara percuma (model terpilih), proses kemas kini percuma, dan juga perkhidmatan pembasmian kuman pada peranti secara percuma.

Senarai pusat servis HUAWEI yang mengambil bahagian:

Baca juga:

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend