Selamatkan Rakan Anda Dari Tipu Helah BFF Comments Off on Selamatkan Rakan Anda Dari Tipu Helah BFF

Siapa yang dah terjebak taip BFF kat FB? Hehe

Katanya kalau BFF tu keluar warna hijau, maknanya akaun korang masih selamat dari digodam. Jika salah sorang dari korang dah pergi taip, sila cepat2 pergi ke komen yang ditulis tu dan padamlah ia demi menjaga air muka dan maruah di atas talian anda.

Yang sebenar-benarnya, teks BFF yang keluar dalam warna hijau itu adalah features Text Delight yang diperkenalkan Facebook. Di dalam features ini, terdapat beberapa perkataan yang sudah pun di pra-pilih untuk tampil dalam pelbagai warna dan juga animasi.

Jadi selamatkanlah diri anda, keluarga dan juga rakan-rakan.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend