Menangi Tiket VIP Ke Huawei Nova Superstar Night Di KLFW Bersama Hannah Delisha Comments Off on Menangi Tiket VIP Ke Huawei Nova Superstar Night Di KLFW Bersama Hannah Delisha

Huawei dengan kolaberasi Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW) bakal mengadakan pertunjukan fesyen dan pada masa sama ingin mempromosikan peranti terbaharu Huawei nova 3 dan 3i. Jadi dengan itu, Huawei telah berbesar hati untuk memberi sepasang tiket VIP kepada pemenang yang bertuah.

Sebanyak 10 pasang tiket VIP akan diberikan kepada sesiapa yang menyertai peraduan yang dianjurkan. Jika anda berminat untuk menonton acara ini secara langsung, anda boleh ikuti langkah mudah ini dengan:

  1. ‘Like’ halaman Facebook Huawei Mobile
  2. ‘Like’ perkongsian peraduan, ‘Share’ ke akaun anda dan tetapkan sebagai ‘Public’. Pautan perkongsian boleh klik di sini.

Bukan itu sahaja, duta produk Huawei, Hannah Delisha juga ada 5 pasang tiket VIP percuma untuk anda semua. Caranya mudah sahaja ikuti laman Instagram beliau dan berpeluang menjadi salah seorang daripada lima pemenang bertuah.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend