Harga Rasmi Alat Ganti Siri HUAWEI P40 Dan HUAWEI MateBook Pro, Bermula RM31 Hingga RM1945 Comments Off on Harga Rasmi Alat Ganti Siri HUAWEI P40 Dan HUAWEI MateBook Pro, Bermula RM31 Hingga RM1945

Melalui pelancaran rasmi yang berlangsung pada 2 April lalu, HUAWEI Malaysia telahpun memperkenalkan produk terbaharunya untuk pasaran tempatan dengan kehadiran HUAWEI P40 berharga RM2799, P40 Pro berharga RM3899 dan juga MateBook Pro berharga RM2399.

Sekiranya anda bercadang atau telahpun membuat pembelian ketiga-tiga model terbaharu daripada HUAWEI ini, berikut adalah harga rasmi untuk alat ganti yang tidak dilindungi dengan jaminan waranti:

Harga rasmi alat ganti HUAWEI P40:

Harga rasmi alat ganti HUAWEI P40 Pro:

Harga rasmi alat ganti HUAWEI MatePad Pro:

Harga yang dipaparkan adalah tidak termasuk dengan kos upah pemasangan RM60, dan ia akan hanya dikenakan untuk peranti yang tidak lagi memiliki waranti.

Anda boleh mendapatkan senarai harga rasmi alat ganti untuk semua produk keluaran HUAWEI melalui aplikasi pra-pasang HUAWEI Support yang sebelum ini lebih dikenali sebagai HUAWEI HiCare.

Selain menggunakan aplikasi pra-pasang pada peranti HUAWEI, anda juga boleh melayari laman rasmi di https://consumer.huawei.com/my/.

Baca juga:

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend