Diskaun 20% Dan Penghantaran Percuma Untuk Pelbagai Aksesori Di HUAWEI Online Store – 14 Ogos 2019 Comments Off on Diskaun 20% Dan Penghantaran Percuma Untuk Pelbagai Aksesori Di HUAWEI Online Store – 14 Ogos 2019

Hanya untuk hari ini (14 Ogos 2019), HUAWEI Malaysia telah menawarkan tawaran hebat dengan pemberian diskaun sebanyak 20% untuk pelbagai aksesori keluarannya bersempena dengan promosi ‘Wednesday Accessories Deals’ secara eksklusif hanya di HUAWEI Online Official Store.

Apa yang lebih istimewanya, setiap pembelian aksesori HUAWEI di platform e-dagang rasmi ini akan turut menikmati kos penghantaran percuma yang sah hanya untuk hari ini sahaja. Antara produk yang ditawarkan bersempena promosi tempoh terhad ini termasuklah fon telinga, speaker, palam kuasa, kabel, sarung pelindung, tripod dan banyak lagi.

Serentak dengan promosi ‘HUAWEI Be Young Be Adventurous’ yang akan berlangsung sehingga esok (15 Ogos 2019), anda juga boleh memiliki peranti HUAWEI dengan pelbagai hadiah percuma dengan nilai maksimum mencecah sehingga RM1,600.

Baca juga:

Diskaun Sehingga RM400 Untuk Unit Terhad Bagi Model HUAWEI Terpilih – 8 Hingga 15 Ogos 2019

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend