Belanja RM1 Untuk Peluang Memenangi Hadiah Sehingga RM30,000 Di Thundermatch Shopee Super Brand Day – 20 Feb 2019 Comments Off on Belanja RM1 Untuk Peluang Memenangi Hadiah Sehingga RM30,000 Di Thundermatch Shopee Super Brand Day – 20 Feb 2019

Kedai rasmi TMT oleh Thundermatch sebelum ini telah dilancarkan secara rasmi di platform e-dagang popular Shopee pada Ogos 2018 yang lalu. Dengan menawarkan Jaminan Harga Terendah (LPG) ke atas 2,400 produk, anda boleh mendapatkan pelbagai produk elektronik seperti komputer riba/PC, pencetak, projektor, aksesori dan banyak lagi di kedai rasmi TMT di Shopee ini.

Pelbagai produk yang ditawarkan oleh TMT boleh dimiliki pada harga diskaun hebat sehingga 20 Februari nanti.

Bersempena promosi Shopee Super Brand Day yang akan berlangsung pada 20 Februari (Rabu) ini, Thundermatch akan mengadakan jualan kejutan dengan diskaun hebat untuk pelbagai produk jualannya dan akan turut menawarkan pelbagai baucar dengan nilai mencecah sehingga RM300,000.

 

Lebih istimewanya, pembeli juga hanya perlu membelanjakan RM1 bagi mendapatkan baucar diskaun TMT bernilai RM18 dan anda berpeluang mendapatkan pelbagai tawaran hebat pada harga hanya RM1 sahaja. Antara produk yang ditawarkan termasuklah fon telinga dari jenama terkenal, PlayStation 4, iPhone dan banyak lagi.

Anda berpeluang membeli pelbagai hadiah menarik pada harga hanya RM1 sepanjang promosi ini berlangsung.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://shopee.com.my/thundermatch.os

Muat turun aplikasi Shopee secara percuma:

Baca juga:

Kedai Rasmi TMT Oleh Thundermatch Kini Dilancarkan Di Shopee Dan Pembeli Berpeluang Menyertai Pertandingan ‘Beli & Menang’

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend